Scapa definitiv de parul inestetic cu Philips Lumea IPL Advanced

get rid of unsightly hair permanently with philips lumea ipl advanced

Piele fina si catifelata, fara urma de fir de par. La asta viseaza orice femeie, dar cu toate stim ca lucrurile nu stau chiar asa cum visam noiFacem sacrificii si avem parte de o adevarata tortura atunci cand mergem la salon pentru programarea periodica la epilat.

Nu de mult am intrat in posesia minunatului aparat Philips Lumea Advanced SC1995/00 cu IPL. Ce este IPL?IPL inseamna : lumina intens pulsata. Este o metoda relativ noua, care promite sa ne scape de parul inestetic definitiv.

Am mai apelat la astfel de sedinte cu IPL, acum 5 ani, in cadrul unui salon din Constanta. Aceasta procedura a durat 1 an de zile, si rezultatele inca se vad, desi nu am fost ulterior la sedintele de intretinere. De mult timp imi doream acest aparat si atunci cand am intrat in posesia lui, am fost mai mult decat fericita si incantata sa il incerc.

Aparatul are 5 trepte de intensitate. Ne alegem niveul tinand cont de pigmentul pielii si culoarea firului de par. Putem schimba nivelul si in functie de diferitele zone ale corpului si nivelul lor de sensibilitate. Ne putem ajuta de un creion de ochi, pentru a putea marca exact portiunile pe care le-am facut, pentru a nu reveni pe aceeasi zona.

Primele 4 sedinte le vom face la un interval de 2 saptamani, apoi urmatoarele 4 sedinte la un interval de 6 saptamani, urmand ca apoi sa continuam procedura la un interval de 8 saptamani.

Asa cum stiam de la clinica unde am urmat tratamentul cu IPL , parul trebuie indepartat inainte de fiecare procedura cu ajutorul lamei de ras. Avem nevoie ca radacina sa fie inca acolo, pe asta se si bazeaza intreg procesul, radacina trebuie subtiata pana aceasta dispare. Aparatul este dotat cu un senzor verde, care ne va indica daca aparatul este pozitionat corect. Acesta trebuie asezat la un unghi de 90° pe piele.

Mentionez ca in timpul si dupa terminarea fiecarui tratament NU am avut neplaceri de genul : iritatii si roseata.

Eu sunt momentan la a 4 a sedinta si rezultatele sunt mai mult decat vizibile. Parul s-a rarit si observ o crestere mai lenta a firului de par. Sunt foarte multumita de rezultate pe care le-am obtinut pana acum, sunt nerabdatoare sa vad rezultate si mai bune. O sa va tin la curent cu evolutia tratamentului.

Puteti achizitiona aparatul de aici.

Mai jos am pregatit un GIF, pentru a putea vedea exact pasii pe care i-am urmat. Va pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>