Machiaj de seara - eyeliner perfect

Date night makeup

Buna fetelor! Asa cum am promis zilele trecute, astazi am pregatit pentru voi un tutorial de makeup. Mai exact unul care sa va ajute sa aratati impecabil la petrecerea de Revelion. 

Ne dorim ca noul an sa ne prinda cat mai frumoase, elegante si aranjate. Se spune ca felul in care aratam in noaptea dintre ani, va defini modul in care vom arata tot anul urmator. Asa ca fetelor, va invit sa fim frumoase! 

Pentru machiajul ochilor am folosit doar farduri, am apelat la un mic truc care sa ma ajute sa obtin acea linie perfect dreapta. Am folosit pentru ambii ochi banda adeziva de hartie. Acest truc poate ajuta chiar si cea mai neindemanatica persoana sa obtina un machiaj perfect. 

Am spus de multe ori si tin sa mentionez si acum: demachierea si aplicarea unei creme hidratante sunt pasii absolut necesari inainte de aplicarea machiajului. 

Nu am putut focaliza primerul pe care l-am folosit pentru ochi. Acesta este: Too Faced Shadow Insurance. Primerul are rolul de a fixa fardul, astfel ne vom bucura de un machiaj intact si care va sta acolo unde l-am pus, fara sa avem surprize neplacute. Este absolut necesar sa folosim un primer pentru acest machiaj, deoarece vom folosi doar farduri.

Noul an sa va aduca numai bucurii si impliniri. Sa va ajute sa va atingeti toate obiectivele la care aspirati. Un An Nou fericit!

Aceasta este si ultima mea postare din acest an. Va pup si va imbratisez cu drag!

 

Share This Story

Beauty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>