Câştigă un curs de make-up în valoare de 1800 lei

Fetelor, astăzi am pentru voi o propunere absolut irezistibila: dacă sunteți pasionate de make-up, aceasta este șansa voastră de a obține o super colaborare cu nimeni alții decât cei de la Despremoda.ro. Iar premiul în valoare de 1800 lei, ce constă într-un curs de makeup în cadrul şcolii ABA MAKE-UP ACADEMY este mai mult decât atractiv. Şi asta nu este tot! Pe lângă acest premiu special, Despremoda.ro vor oferi și alte 10 premii ce constau într-un seminar de machiaj pentru primele 10 participante! Nu ratați aceasta oportunitate grozava! Citiți în continuare pentru mai multe detalii.

Câteva cuvinte importante despre ABA MAKE-UP ACADEMY:

Fondatorul academiei este Alina Brăilescu, make-up artist cu o experiență de peste 15 ani, fiind pasionată dintotdeauna să împartășească know how-uri și secrete ale meseriei sale.

Pasionații de machiaj, începători sau make-up artistic ce și-au început cariera în machiaj vin la scoala de machiaj să învete sau să își perfecționeze tehnicile și să dea frâu liber creativității.

În fiecare an 100 de studenți din toată țara vin sa descopere arta machiajului alaturi de Aba Academy.

Creație, Educație, Perfecționare, aceasta este misiunea Academiei: de a forma oameni dintr-o gamă largă de medii și culturi, gata să își descopere sensibilitatea artistica și pregătiți să dobândească tehnici relevante de machiaj. ABA MAKE-UP ACADEMY oferă o metodologie unică de predare, realizată prin demonstrații, teorie și provocări la fața locului cu modele.

MOTTO: Educatie, Practică, Performanță.

Trainer-ul cursului de make-up va fi chiar Alina Brăilescu.

Colaborează cu designeri precum Adrian Oianu, Rhea Costa, Andreea Tinou, Wilhelmina Arz, Maria Marinescu, Mirela Diaconu, având o vastă experiență în machiaje de fashion și beauty. Este recunoscută pentru creativitatea și originalitatea machiajelor pe care le realizează, fiind cooptată în avanpremiere și în show-urile designerilor autohtoni. A realizat machiaje pentru campanii de imagine: Ivatherm, Venera Arabu, Adrian Oianu, Geta Voinea, Mirela Stelea implicandu-se totoadata si în realizarea editorialelor de modă.

Ce vei învăța în cadrul cursului de make-up:

Introducere – tehnici de corecție și contouring a feței, morfologia feței

Bridal make-up – psihologia și tipuri de machiaj de mireasă, rezistența la transfer

Smoky eyes/ Cat eyes – decada anilor ’20, evoluția machiajului din anii ’20 pana astăzi

Foto & fashion make-up – tehnici de realizare a machiajelor pentru foto, diferența dintre un machiajul de fotografie și fashion

Vintage make-up – decadele anilor ’60-80

Special Effects – Halloween make-up, efecte speciale de îmbătrânire, cum realizezi răni, taieturi, vânătai, aplicarea accesoriilor – bărbi, frunți, mustață

Airbrush – prezentarea produselor și aparatului, tehnici de machiaj cu airbrush

La absolvirea acestui curs de machiaj se oferă diplomă acreditată și reunoscută la nivel internațional.

Concursul se va desfașura în perioada 27.01.2017 – 14.02.2017.

Reguli Concurs:

Reguli Bloggeri/cei care au un site, etc.
Fiecare participant care se va inscrie la acest concurs trebuie să menționeze pe blogul/siteul personal sau al vecinului de ce își dorește să câștige acest premiu. În cadrul articolului trebuie să menționați că participați la acest concurs organizat de către DespreModa.ro și Aba Academy și un link către site-ul nostru, despremoda.ro, iar cuvintele cheie le veți alege dintre acestea: modă, fashion, revistă modă, orice cuvânt ce ține de modă și fashion. Trimite link cu titlul articolului tau la adresa [email protected] sau adauga-l la comentarii.

Reguli participanți fară blog/site.
Dacă nu ai un blog și vrei totuși să participi la concurs, scrie un articol în word în care menționezi de ce îți dorești să câștigi concursul, trimite-l la adresa [email protected] cu titlul – Concurs make-up. Trebuie să distribui acest concurs pe Facebook, Twitter, etc (în total să fie minim 4 platforme de socializare, obligatoriu FacebooTwitter, restul care vreți voi).

Va fi premiată cea mai creativă motivație. Juriul va fi format dintr-un reprezentant al echipei DespreModa.ro și Aba Academy.

Bloggerii și deținătorii de siteuri vor avea un plus.

Toate articolele vor fi făcute publice. Pentru alte întrebări sau sugestii folosiți secțiunea comentarii.

Câteva machiaje realizate de Aba Academy.

Câștigătorul/câștigătoare concursului este rugată să scrie un articol în care să ne povestească ce a învățat la curs.
*Concursul este promovat pe Bestconcurs.ro.
 ţin pumnii strânşi şi va doresc mult succes! May the best win!
Vă pup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>