A very merry Christmas!

winter outfit

Azi soarele ne-a adus un altfel de Craciun: Magic si frumos asa cum il descriem cu totii, Craciunul ne-a facut sa ne simtim iar copii. Ne-am bucurat de cadourile primite si de fericirea adusa pe chipurile celor dragi.

 

Vremea superba ne-a indemnat sa petrecem Craciunul sub razele blande ale soarelui de Decembrie. Am iesit la o plimbare in portul Constanta unde, am facut cateva poze si ne-am bucurat de vremea excelenta. 

Sper ca si voi ati petrecut momente frumoase alaturi de cei dragi si v-ati bucurat din plin de magia Craciunului. Anul 2017 sa va aduca numai bucurii si realizari pentru fiecare dintre voi.

Voi reveni zilele urmatoare cu un tutorial de makeup pentru petrecere de Revelion. Astept mesaje in legatura cu ce fel de tutoriale ati dori sa vedeti, sau exemple de subiecte pe care sa le dezbatem impreuna.

 

 Va pup si va imbratisez cu drag! 

 

Outfit:

Faux Fur coat/Orsay

Jeans/Zara

Boots/Mango

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>